Malice Team1. nap
Kulcsszó: Aberforth D.
Párosítás: Drarry
Történet: Bábeli fehér falak


3. nap
Kulcsszó: Fenrir Greyback
Párosítás: Snarry
Történet: Se karmok, se fogak


5. nap
Kulcsszó: Ampók
Párosítás: Snarry
Történet: A bennfentes


7. nap

Kulcsszó: Sybill Trelawney
Párosítás: Snarry
Történet: Párbeszéd


9. nap
Kulcsszó: Sirius Black
Párosítás: Snarry
Történet: De te csak...


11. nap
Kulcsszó: Bill Weasley
Párosítás: Snarry
Történet: Vészkijárat
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

21-02-2016 23:40
Minden tiszteletem az iroknak, de valaki meselje mar el nekem, miert ilyen total letargikus, szomoru es depresszios hangulatu a törtenetek 90% ? Szepen megirt , fantaziadus storyk, de utana sirva gyülölöm az emberiseget en is XD

25-03-2015 18:04
Maga a történet.azt írja ki hogy nem megjelenithető.

25-03-2015 18:02
Szia.a történeteket nem lehet olvasni

23-02-2015 20:41
megtaláltam Smile

22-02-2015 19:54
sziasztok!érdeklőd
nék,hogy ani-Narancsliget c. írását hol tudnám elolvasni,ha van rá lehetőség Smile köszönöm Smile

I. Olimpia - Tél

Résztvevők
Beltane Interjúi
Imbolc interjúi
Beltane történetei
Imbolc történetei
Beltane díjai
Imbolc díjai
Kristályserleg díj
Kinézet
II. Olimpia - Tavasz

Résztvevők
Amortentia Interjúi
Desiderium interjúi
Amortentia történetei
Desiderium történetei
Amortentia díjai
Desiderium díjai
Kristályserleg díj
Kinézet
III. Olimpia - Ősz

Résztvevők
Magic Interjúi
Muggleworld interjúi
Magic történetei
Muggleworld történetei
Magic díjai
Muggleworld díjai
Kristályserleg díj
Kinézet
IV. Olimpia - Tél

Résztvevők
Legends Interjúi
Fantasy interjúi
Legends történetei
Fantasy történetei
Legends díjai
Fantasy díjai
Kristályserleg díj
Kinézet
Szabályzat
Szabályzat

Főinspektori RendeletAz írók tudnivalói1. Az író tisztában van azzal, hogy a felkészülési ideje két hónap, a történetét ez alatt kell megalkotnia. A határidő be nem tartása, ill. túllépése csupán nyomós indokkal megengedett, s pontveszteséggel büntetett. (Késlekedési nap/10 pont a csapattól) Ahogy azt is elfogadja, és tudomásul veszi, hogy a története felkerülési dátuma előtt három nappal már leadott művel kell rendelkeznie.


2. A résztvevő tudomásul veszi, hogy a versenyre csak ez alatt a két hónap alatt született történetét nevezheti, amit ekkor, a megfelelő kulcsszóra írt meg. Tehát egy már meglévő, esetleg máshol már publikált mű beküldése nem megengedett. Amennyiben mégis ilyen írással nevezne, a versenyből kizárható.


3. Az írónak tisztában kell lennie azzal a ténnyel, hogy a történet minimális terjedelme 20 oldal, maximális hossza nem meghatározott, de befejezettnek kell lennie.


4. Amennyiben a történetben idézet szerepelne, avagy dalszöveg, az írónak figyelnie kell rá, hogy ezen részletek nem haladhatják meg a teljes történet egynegyedét. Songfic esetén, ha a dalszöveg angol, az idegen nyelven nem értők számára elvárható, hogy azt magyarul is megosszák az olvasókkal.


5. Az író hangulatkeltés céljából, színesítésként, ha jónak látja, használhat történeten belül képet, amennyiben tisztában van vele, hogy az nem tartozik az alap húsz oldal terjedelem alá, tehát anélkül kell a történetnek elérnie a minimumot. Ha ez a kép fanart, természetesen elvárjuk, hogy annak felhasználója engedélyt kérjen erre az adott rajz készítőjétől. Pluszpont elbírálása alá nem tartozik.


6. A történet tördelése az átlagos könyvek ill. fanfictionök tördelésével azonos legyen, felesleges üres sorok beszúrásával nem növelhető az oldalak száma a minimális terjedelem elérése érdekében. Ha az író „felesleges“ – olvasást könnyítő üres sorok alkalmazásához ragaszkodik, az elfogadható, de az oldalszám meghatározásánál e sorokat figyelmen kívül hagyjuk. A fejezetek, külön álló történetrészek, elválasztójelek használatával természetesen megtörhetők.


7. A megadott kulcsszavakat, a csapaton belül a tagok úgy osztják el, hogy minden főre különböző kulcsszó jusson. Az író tisztában van azzal, hogy a történetének a választott kulcsszava szerves részét képezi, nem pusztán említés szintjén, egyetlen mondat erejéig.


8. Az író, miután elkészült művével, azt az eredményhirdetés előtt más oldalakon nyilvánvalóan nem publikálhatja, pusztán az olimpia lezárását követően, melynek időpontját a bírák hirdetik majd ki.


9. Az író tisztában van azzal, hogy művét vagy Snarry vagy Drarry párosításban kell írnia.


10. A résztvevő tudomásul veszi, hogy ha művét valamely más történet feldolgozásával készítette, avagy egy másik író sztoriját teljes egészében átírta, annak bebizonyítása után a bírák kizárják a versenyből.


11. A külön csapatban szereplő írók a verseny során nyilvánosan, az oldalon nem véleményezhetik, pontozhatják egymás történetét, mert az olvasók számára ez befolyásoló erővel bírhat. Amennyiben már minden szerző műve felkerült, és a verseny elérkezett a szavazatok pótlásának, rájátszásának utolsó két hetéhez, a csapatok azon tagjai, akik szükségét látják, már írhatnak a másik csapat íróinak története alá véleményt. Addig azonban más oldalakon se hirdessék véleményüket. Értsd: sem az LJ-jükben, sem blogukban nem tesznek megjegyzést. A verseny lezárása után mindent szabad. Amennyiben ezt a szabályt nem tartják be, először figyelmeztetéssel, majd az oldalhoz való hozzáféréstől való megfosztással, végső esetben kizárással számolhatnak.


12. Az író tudomásul veszi, hogy az olimpia alatt nem árulhatja el a csapaton kívül, hogy melyik történet az övé, vagy, hogy mely kulcsszóra született.


13. A résztvevőknek hetente, de legalább kéthetente be kell jelentkezniük a csapatuk fórumán, hogy a társaik tudják, miként állnak, és hogy továbbra is mindenki megvan. Amennyiben ezt két egymást követő alkalommal elmulasztják, a csapattagjaik úgy veszik, hogy a helyére póttörténettel kell készülniük. (A szabályt rossz tapasztalatok sora ösztönözte, aki vállalja a részvételt, ne vesszen el! Ha nem sikerül valami miatt készülnie, és írni a történetét, legalább jelezze azt!)


14. Az író a Kristályserleg Díj szavazásán részt vehet. A saját művén kívül a többi résztvevő regényéből választhatja ki a neki legjobban tetszőt, melyet privátüzenetben küld el Lilyanjudythnak.


15. Ha az író a vállaltakkal ellentétben nem küld be elkészült történetet, akkor a bírók kizárják a következő olimpiáról, amelyen nem vehet részt íróként vagy bíróként. Amennyiben más néven tér vissza, nem szólva erről az adminisztrátornak, az szintén kitiltással jár az adott olimpiáról, ha fény derül rá.


16. A részvételi korhatár alsó szintje a 18 év, tehát csak azok jelentkezését fogadjuk el, akik vagy ennyi idősek, vagy idősebbek.


17. Nem jelentkezhet olyan, aki egy másik versenyen/kihíváson/írói játékon is részt vesz, és annak felkészülési időszaka teljes egészében egybeesik a miénkkel. Legfeljebb két-három hét fedheti egymást, de a legjobb az egy se.Az olvasók tudnivalói1. Az olvasó elfogadja a szavazási rendeletet (lásd lentebb), és ahhoz tartja magát. Nem szavazhat egy történetre kétszer, és más néven sem. Ezek elkövetése kitiltást von maga után.


2. Az olvasó tudomásul veszi, hogy szavazata akkor érvényes, ha minden beküldött művet pontozta, de legalább is az adott kulcsszóra születő történet pár minimum felét.


3. Az olvasó a Kristályserleg Díjra csak egyszer szavazhat, és szavazatában is a résztvevő művekből a neki legjobban tetszőt jelölheti, amit privát üzenetben küldhet el az egyik rendezőnek, Lilyanjudythnak.


4. Az olvasó tudomásul veszi a névtelenséget az olimpia alatt, és ahhoz is tartja magát: nem árulja el az illető író nevét, ha felismeri az adott történetet. Ha egyszer elszólná magát, hozzászólása rögtön törlendő, de emiatt még nem tiltható ki az oldalról. Másodszori elszólás esetén az olvasó elveszti szavazati jogát, harmadik eset után az oldalról kitiltandó, felhasználóneve és IP címe letiltandó.


5. Nem fogadunk el olyan szempontból született lepontozást, aminek az indoklása az, hogy az illető jobban kedveli a Drarryt vagy a Snarryt. Ha nem a megfelelő számára a karakter, azt a karakterpontozásnál minősítheti, de a többi szempontnál figyelembe kell vennie azt, hogy a Drarry/Snarry írója is pontosan ugyanannyit dolgozott a történettel, mint aki a másik párosítást írta, és a műve is lehet pontosan olyan jó, vagy jobb is, mint egy mű a másik párosítással. Eleve megkülönböztetéssel indulni egyáltalán nem fair.


A bírókról
1. A bírók felügyelik a szavazás menetét, ők gondoskodnak arról, hogy minden szabályszerűen működjön.


2. Ha szabálytalanságot észlelsz, egy bírónak kell szólnod, akinek elérhetőségét megtalálod a profiljában.


3. Bíró egyértelműen csak olyan ember lehet, aki nem vesz részt az olimpián íróként.


Az olimpia menete– A szervezők adnak ezúttal csaknem két hét jelentkezési időt, amely alatt az író eldönti, elvállalja–e a versenyt. Mindenki alaposan gondolja végig, és a jelentkezéskor állítson össze kis referenciát, hogy láthassuk, mit alkotott eddig, és valóban bízhatunk abban, hogy nem hagyja cserben a későbbi társait.


– Az írók két hónap időt kapnak a felkészülésre.


– Az olimpia megnyitásától kezdve mindennap felkerül egy adott csapattól egy pályamű.


– Azon két hónap alatt, míg az írók készülnek, lejátszódik majd köztük a kis másodlagos kulcsokkal folytatott "csata", amit a szervezők közvetíteni fognak a leendő olvasók felé is.


– A történetek felkerülésének félidejénél tartunk egy rövid, két napos szünetet. Ez idő alatt az olvasók és írók is kifújhatják egy kicsit magukat, akik lemaradtak, pótolhatják a kihagyott műveket.


– Az olimpia addig tart, amíg minden író műve fel nem kerül. Ezután még két hétig adott a lehetőség, hogy az olvasók alaposan átgondolják szavazataikat, és bepótolják, amit még nem tudtak elolvasni ill. értékelni. A szavazás zárása pontosan az utolsó mű feltétele után két héttel történik, tehát ha az utolsó mű vasárnapi napon került fel, akkor rá két hétre, ugyanazon nap (tehát vasárnap este) éjfélkor ér véget.


– A két hét letelte után a bírók lezárják a szavazást, és elvonulnak összeszámolni azokat, valamint értékelni.


– Ha a bírók mindent rendben találtak, kihirdetik a végeredményeket, és ezzel lezárják az adott olimpiát.


– Ezután az írók szabadon publikálhatják írásukat, a rendezők pedig kiírják az információkat a következő olimpiáról.Szavazási RendeletÖt kérdésben kell pontozni 1–től 10–ig (1 a legrosszabb, 10 a legjobb pontszám), az adott történet hírének hozzászólásában, a következő szempont szerint:


1. Mennyire felelt meg a történet a kulcsszavának? (tehát megfelelő korba helyeződött-e a történet, és a kapott karakter betölti-e a neki szánt szerepet, jól lett-e felhasználva)

2. Milyen jól dolgozta ki az író a karaktereket? (a szereplői élnek-e, könyv hűek, jól felépítettek, avagy túl OOC-k, élet idegenek, kevéssé hitelesek)

3. Milyen jól dolgozta ki az író a cselekményt? (mennyire sikerült felépíteni a történetet, hozzáadnia, amit kulcsnak választott, magyarázatot találni a Roxforttal történtekre, titkokat-megoldásokat gyártani)

4. Megfelelő-e a pályamű formailag, felépítésügyileg, helyesírásilag?

5. Mennyire tetszett a történet? (minden mástól független, szubjektív vélemény, hogy akár az adott hibáival együtt is mennyire esett jól olvasni a történetet, mennyire sikerült jól és felelt meg az ízléseteknek)


Megjegyzések, melyre örülnénk, ha az olvasók odafigyelnének:


Elsősorban: ha már vállaltátok, hogy feljártok, és elolvassátok mindazt, amit az írók hosszú időt és sok munkát rászánva megalkottak, illik szavazni is, nem csak tovalebbenni.
Mindenki vállalja fel a véleményét, ha már egyszer kifejtette, és azt, valamint a pontozást indokolja meg érthetően, tisztán, nem csupán a hibákat emlegetve.

Mindenki próbálja észben tartani, hogy ez nem egy futóverseny, csupán egy kihívás, egy játék. Senki nem kényszeríti rá az olvasóra, hogy egy nehéz nap után is mindenképpen leüljön, és véleményezze az aznap felkerült történetet, főleg, ha azon végigfutva morcos hangulatában még nem is tetszett neki. Mérlegeljetek, mennyi idő kell a számotokra arra, hogy leülepedjen a történet, és azután, tisztán voksoljatok.

Ha úgy érzitek, eltelítődtetek, várjatok egy napot, és csak aztán olvassatok tovább. Sehol nincs megírva, hogy most, azonnal, rögtön, máris rohanni kell amint megjelent az újabb történet, és máris pontozni, még ha rendesen fel sem fogtuk a történteket. Az utolsó mű felkerülése után abban a két hétben még rengeteg időtök lesz akár újra átolvasni is mindegyik történetet. Hiszen éppen erre van az az időszak. Ráadásul most már félidőnél további két nap is rendelkezésetekre áll majd, kifújhatjátok magatokat.

Ez a kihívás értetek is van, nem csak az írók örömére, ezért az a cél, hogy mindenki jól szórakozzon, kényszer nélkül. Ésszel él az ember, mindenki a saját ritmusában.Egy dologra azonban fokozottan figyeljetek:

Az olvasó összes szavazata érvénytelen, ha nem szavazott mindegyik történetnél, de legalább adott kulcsszóhoz tartozó történet pár minimum felénél.
Minden regisztrált tagunk (a csapatban résztvevő írók nem) csak egyszer pontozhat egy történetet. Bárki aki önjavító tintát használ, vagy egyéb dolgot, amivel csalni akar szavazáskor, figyelmeztetjük: az oldal csalásgátló bűbájjal van ellátva.
A szabályzatot legutóbb módosította mellons - 2014. január 25.
Fortuity Team2. nap
Kulcsszó: Nicolas Flamel
Párosítás: Drarry
Történet: Egyszer volt, hol...


4. nap
Kulcsszó: Garrick Ollivander
Párosítás: Snarry
Történet:A sors iróniája


6. nap
Kulcsszó: Firenze
Párosítás: Drarry
Történet: A múlt a jövendő...


8. nap
Kulcsszó: Minerva McGalagony
Párosítás: Drarry
Történet: Roxfort Rejtély


10. nap
Kulcsszó: Lucius Malfoy
Párosítás: Drarry
Történet: Nincs rózsa...


12. nap
Kulcsszó: Nymphadora Tonks
Párosítás: Drarry
Történet: Ha igazán...
Nefeleddgömb

Nos, mivel ez egy felnőtt tartalmú oldal, ezért be kell tartanunk a kiskorúak bűbájgyakorlásának szabályát. Így csak olyan módon szavazhatsz, úgy olvashatod a pályaműveket - amik akkor jelennek meg ténylegesen számodra -, ha regisztráltál.
Látogató
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 1,418
Legújabb tag: Pzsely
Legutóbbi látogatók
Pzsu01:02:40
Pzsely06:09:50
orris 1 hete
king 1 hete
wanglili 2 hete
Neji 2 hete
leeson 3 hete
joo 4 hete
TMumin 5 hete
lepedocica 6 hete
Shaqa 7 hete
katux 7 hete
lutien 7 hete
fubaaro 7 hete
Fancsaly 8 hete
nadexok1234 8 hete
chenlina 8 hete
pviki12 9 hete
krisyta11 hete
dongdong811 hete
Támogatóink


20/9


Top linkekhttp://Ajánld az oldalad!
http://Ajánld az oldalad!
http://Ajánld az oldalad!
http://Ajánld az oldalad!

Jelentkezz!
Site Meter