Kezdődik a VIII. Boszorkányszombati Kihívás!
Írta: Lilyanjudyth - Dátum: Május 01 2014 18:00:00

Nemsokára elérkezik a várva várt pillanat: a VIII. Boszorkányszombati Kihívás egy órán belül kezdetét veszi!
Mától kezdve minden nap felkerül egy történet, a sorrendet azonban titokban tartjuk (annyit elárulhatunk, hogy először a Malice, majd az Fortuity csapattól kerül fel történet két egymást követő nap, aztán így tovább).
Illetve a csapatok között folyik egy másodlagos kulcs játék. Ennek lényege, hogy a csapatok adhatnak egymásnak egy plusz szót. Pontosabban minden csapattag egy másiknak, az ellenfél csapatában. Ez lenne a kicsi mellékkulcs, aminek nem kell szorosan illeszkednie, csak megjelennie a történetben. Bármilyen módon felhasználhatóak. Az íróink kiélhetik gonoszságukat - bár taktikus óvatosnak lenni, elvégre ők is visszakapnak egy szót -, és csatározási kedvüket.
A két lehetőség közül a résztvevőink azzal kívántak élni, hogy úgy adják meg a szót, hogy azt a másik csapat azon embere kapja, aki a főkulcsok alapján a párjuk.

Mielőtt nekikezdenétek olvasni, ejtsünk néhány szót a pontozásról:

Minden regisztrált tagunk csak egyszer pontozhat egy történetet (kivétel: a csapatokban résztvevő írók, mert ők csak a legvégén, a még utoljára a pontozások pótlására szánt két hétben írhatják le a véleményüket). Bárki, aki önjavító tintát használ, vagy egyéb dolgot, amivel csalni akar szavazáskor, figyelmeztetjük: az oldal csalásgátló bűbájjal van ellátva, és a vétség kizárással is járhat.

Figyeljetek oda, mert idén két változás lépett érvénybe! (Lásd pirossal.)

Öt kérdésben kell pontozni 1-től-10-ig (1 a legrosszabb, 10 a legjobb pontszám) az adott történet hírének hozzászólásában, a következő szempontok szerint:

1. Mennyire felelt meg a történet a kulcsszavának? (tehát megfelelő korba helyeződött-e a történet, és a kapott karakter betölti-e a neki szánt szerepet, jól lett-e felhasználva) Megjelenik-e a másodlagos kulcs?

2. Milyen jól dolgozta ki az író a karaktereket? (a szereplői élnek-e, könyv hűek, jól felépítettek, avagy túl OOC-k, élet idegenek, kevéssé hitelesek)

3. Milyen jól dolgozta ki az író a cselekményt? (mennyire sikerült felépíteni a történetet, hozzáadnia, amit kulcsnak választott, magyarázatot találni a Roxforttal történtekre, titkokat-megoldásokat gyártani)

4. Megfelelő-e a pályamű formailag, felépítésügyileg, helyesírásilag?

5. Mennyire tetszett a történet? (minden mástól független, szubjektív vélemény, hogy akár az adott hibáival együtt is mennyire esett jól olvasni a történetet, mennyire sikerült jól és felelt meg az ízléseteknek)

Vigyázat!


A szavazatok akkor érvényesek, ha egy adott szavazó minimum három kulcsszó mindkét történetére szavaz!


Reméljük, minden tiszta és érhető, ha valakinek még problémája lenne, nyugodtan kérdezzetek itt a hozzászólásoknál!

Figyelem!
Mivel ezek a történetek mind felnőtt tartalmúak, csak bejelentkezett tagok olvashatják! Viszont erre figyeljetek, mert az új történetről szóló hírt is akkor látjátok, ha bejelentkeztek!


Kellemes szórakozást kívánunk minden résztvevőnek!

Üdvözlettel:

A Bírák: mellons, Lilyanjudyth, Kyra