A beküldésről
Írta: mellons - Dátum: április 19 2014 16:00:00

Kedves írók!

Hamarosan itt a felkészülési és írói szakasz vége, ezért eljött az ideje a fontosabb információknak a történetek leadásával kapcsolatban. Hátha van olyan, aki már az utolsó simításoknál tart, és aktuális a számára (természetesen korábban mindig be lehet küldeni az elkészült pályaművet. :)


A beküldési határidő tehát 2014. április 30. 12:00 óra.
Délig az összes versenyző történetének be kell érkeznie az alábbi e-mail címre: lilyanjudyth[kukac]gmail[pont]com.

Miután továbbítottátok az elkészült műveket, a megérkezéséről kapnotok kell visszajelzést. Amennyiben ez nem történne meg, próbálkozzatok egy privát üzenettel, hátha elkavarodott a bagoly.
A szabályzat szerint a történetnek minimum húsz oldal terjedelműnek kell lennie, maximálisan persze bármilyen hosszú lehet, amivel a két hónap alatt elkészültök/elkészültetek.

Ezen felül a formaságok:

- 12-es betűméret,
- szimpla sorköz,
- elválasztó jeleket természetesen alkalmazhattok,
- valamint a történetet el kell látnotok fejlappal.

A fejlapról a következőket semmiképp ne hagyjátok le:

- cím,
- csapatnév,
- milyen kulcsszó alapján dolgoztál:
elsődleges
másodlagos
- párosítás,
- korhatár,
- műfaj,
- ha van különösebb figyelmeztetés, akkor az, valamint rövid tartalom.

Ha képpel is szeretnétek színesíteni a történetet, csupán illesszétek be arra a helyre, ahol látni akarjátok, illetve ezeket csatoljátok az e-mailhez. A szöveg tekintetében nincs szükség bekódolásra (dőlt betű, aláhúzás, stb), simán a wordben kell megformázni a szöveget.

Természetesen nagy segítség lenne, ha nem az utolsó pillanatban szeretnétek mindnyájan beküldeni az elkészült történeteket. Amennyiben végeztetek, és megtörtént az alapos átjavítás, nyugodtan továbbíthatjátok. Ellenőrzésként úgy is mindegyiket át fogjuk nézni, és ha probléma adódna, jelezzük.

A megérkezés után a műveken csak végszükség esetén lehet változtatni, ami a történet felkerülését megelőző napon még jelezhető. (A történetek felkerülési sorrendjét a kulcsszavak adják, ami jelen esetben történelmi korszakot is jelent. Haladunk majd szépen az időben.) Természetesen kivétel, ha mi magunk találunk valamilyen hibát, hiányosságot. Legyetek figyelmesek! Ne feledjétek, ha kifutnátok a határidőből, minden egyes nap, mellyel késik a történet, tíz pont mínuszt jelent a csapatnak.

Nos, minden kedves írónak jó munkát a hátralévő időben, a vállalkozó kedvű olvasók készülődhetnek, és addig is mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk! :)