Malice Team1. nap
Kulcsszó: Aberforth D.
Párosítás: Drarry
Történet: Bábeli fehér falak


3. nap
Kulcsszó: Fenrir Greyback
Párosítás: Snarry
Történet: Se karmok, se fogak


5. nap
Kulcsszó: Ampók
Párosítás: Snarry
Történet: A bennfentes


7. nap

Kulcsszó: Sybill Trelawney
Párosítás: Snarry
Történet: Párbeszéd


9. nap
Kulcsszó: Sirius Black
Párosítás: Snarry
Történet: De te csak...


11. nap
Kulcsszó: Bill Weasley
Párosítás: Snarry
Történet: Vészkijárat
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

21-02-2016 23:40
Minden tiszteletem az iroknak, de valaki meselje mar el nekem, miert ilyen total letargikus, szomoru es depresszios hangulatu a törtenetek 90% ? Szepen megirt , fantaziadus storyk, de utana sirva gyülölöm az emberiseget en is XD

25-03-2015 18:04
Maga a történet.azt írja ki hogy nem megjelenithető.

25-03-2015 18:02
Szia.a történeteket nem lehet olvasni

23-02-2015 20:41
megtaláltam Smile

22-02-2015 19:54
sziasztok!érdeklőd
nék,hogy ani-Narancsliget c. írását hol tudnám elolvasni,ha van rá lehetőség Smile köszönöm Smile

I. Olimpia - Tél

Résztvevők
Beltane Interjúi
Imbolc interjúi
Beltane történetei
Imbolc történetei
Beltane díjai
Imbolc díjai
Kristályserleg díj
Kinézet
II. Olimpia - Tavasz

Résztvevők
Amortentia Interjúi
Desiderium interjúi
Amortentia történetei
Desiderium történetei
Amortentia díjai
Desiderium díjai
Kristályserleg díj
Kinézet
III. Olimpia - Ősz

Résztvevők
Magic Interjúi
Muggleworld interjúi
Magic történetei
Muggleworld történetei
Magic díjai
Muggleworld díjai
Kristályserleg díj
Kinézet
IV. Olimpia - Tél

Résztvevők
Legends Interjúi
Fantasy interjúi
Legends történetei
Fantasy történetei
Legends díjai
Fantasy díjai
Kristályserleg díj
Kinézet
4. Másodlagos kulcs

A mára szánt másodlagos kulcs adag:

A Malice csapatból a Sybill Trelawney főkulccsal dolgozó író szánja a „labirintus” szót a Minerva McGalagony főkulcs birtokosának a Fortuity csapatban.
Cserébe pedig kapja a „tejszínhab” szót.


Ezzel az íróink kulcsai mostantól:
Malice csapat

1. Főkulcs: Sybill Trelawney
Mellékkulcs: tejszínhab

Fortuity csapat
1. Főkulcs: Minerva McGalagony
Mellékkulcs: labirintus

Sok sikert hozzájuk!

3. Másodlagos kulcs

A mai másodlagos kulcs adag:

A Malice csapatból az Ampókkal ügyködő író küldi a „véla” szót a Firenze főkulcs birtokosának a Fortuity csapatban.
Cserébe pedig kapja az „unikornis” szót.Ezzel az íróink kulcsai mostantól:
Malice csapat
1. Főkulcs: Ampók
Mellékkulcs: unikornis

Fortuity csapat
1. Főkulcs: Firenze
Mellékkulcs: véla

Sok sikert hozzájuk!

2. Másodlagos kulcs

A második mellékkulcs gazdái:

A Malice csapatból a Fenrir Greyback úrral dolgozó író küldi a "fejfájás" szót a Garrick Ollivander főkulcs birtokosának a Fortuity csapatban.
Cserébe pedig megnyerte magának az "arkangyal" szót.


Ezzel az íróink kulcsai mostantól:
Malice csapat

1. Főkulcs: Fenrir Greyback
Mellékkulcs: arkangyal

Fortuity csapat
1. Főkulcs: Garrick Ollivander
Mellékkulcs: fejfájás

Sok sikert hozzájuk!

Másodlagos kulcsra fel!

Ezennel elindítanám a csapatok között folyó másodlagos kulcs játékot. Ennek lényege, hogy a csapatok adhatnak egymásnak egy plusz szót. Pontosabban minden csapattag egy másiknak, az ellenfél csapatában. Ez lenne a kicsi mellékkulcs, aminek nem kell szorosan illeszkednie, csak megjelennie a történetben. Bármilyen módon felhasználhatóak. Az íróink kiélhetik gonoszságukat - bár taktikus óvatosnak lenni, elvégre ők is visszakapnak egy szót -, és csatározási kedvüket.
A két lehetőség közül a résztvevőink azzal kívántak élni, hogy úgy adják meg a szót, hogy azt a másik csapat azon embere kapja, aki a főkulcsok alapján a párjuk.

Így tehát az első mellékkulcs gazdái:
A Malice csapatból az Aberforth Dumbledore-ral dolgozó író szeretettel küldi a „trónkövetelő” szót a Nicolas Flamel főkulcs birtokosának a Fortuity csapatban.
Cserébe pedig kapja a „kristálygömb” szót.

Ezzel az íróink kulcsai mostantól:
Malice csapat
1. Főkulcs: Aberforth Dumbledore
Mellékkulcs: kristálygömb

Fortuity csapat
1. Főkulcs: Nicolas Flamel
Mellékkulcs: trónkövetelő

Sok sikert hozzájuk!

Hogy még legyen idejük könnyebben beilleszteni a szerzőinknek a másodlagos kulcsokat, mától minden nap kihirdetünk egy ilyen páros játékot.

A kulcsokról és témáról

A felmerülő kérdések miatt, csak hogy mindenki számára világosan érthető legyen a kulcsok felhasználási módja. Igyekszem mindenre kitérni, és ez természetesen nem csak a résztvevő írók, hanem a későbbi olvasók számára is fontos.

Valami történt a Roxforttal, ez az alapszlogen, ha úgy tetszik. Ez a valami szó szerint bármi lehet. Nem feltétlen kell, hogy eltűnjön. Láthatatlanná vált, leomlott a védelme, többé nem engedi be a lakóit, elfoglalták a muglik, eltűnt a mágia, egy vírus miatt szinte kihalt a társadalom már korábban - így az iskola lényegét veszítette, egy korábbi támadás miatt félig megsemmisült és a romok közé beköltöztek a mókusok, visszacsúszik a világ a középkori fejlettségi szintre, és még sorolhatnám. Minden rátok, írókra van bízva, csak történjen valami nagy, meghatározó dolog a Roxforttal.
És ami történt, annak hatása Harryék jelenében okoz változást, tehát alapjában az eredeti történetfolyamhoz képest hirtelen egy alternatív világ alakul ki, a múlt egy adott korszakában bekövetkező cselekedet miatt, amit a választott kulcsszemély idézett elő.

A jelenben érzékelnek egy komoly problémát, aminek kiderítése, és annak helyreállítása a lényeg. De hogy a múltban pontosan mi történt, az az írókra van bízva. A kulcsok úgy vannak megadva, hogy az ő korszakukban kell mozogni, tehát a múltban, nem a jövőben. Természetesen a jelenben játszódó események is fontosak, az arány szabadon választható, de mindenképpen látni kell a forrást is, azt az évtizedet, századot, ahol az él, aki előidézte a változást. A kulcsszemély határozza meg azt az időszakot, hogy a múlt pontosan melyik pontján indították el az iskolával történő gondot. Tekintve, hogy változatos korúak, és nem a jelenből ered a probléma, ha úgy tetszik, mindegyikük fiatalabb énjére vagyunk kíváncsiak, mikor erejük teljében kieszelnek valami nagyszabású tervet, elfutja őket a pulykaméreg, világuralomra törnek, kikísérleteznek egy újfajta varázslatot, betegséget terjesztenek, és bármi más, ami csak az eszetekbe jut. Történik velük valami olyan, ami megbolygatva mindent, kihatással lesz a jelenre. Ők ott akkor nem csak a saját jelenüket változtatják meg, hanem a jövőt is.

És mivel az iskolának ártanak, ezért logikusan Roxfortközeliek, legalábbis valami módon kapcsolódnak hozzá, de a mágiához mindenképp. Tehát azért a „maga idejében okoz galibát", mert nem a jelenkorról beszélünk. A legközelebb a mostani generációhoz Bill és Tonks áll, ott „rövid távú” terv is könnyen megvalósítható. Egyébként bármilyen hátteret ki lehet találni a kulcsszereplőknek, itt őket is meg akarjuk ismerni, mivel a múltjukról alig tudunk valamit. Fennáll a lehetőség bármilyen teljességgel AU ötletre, és a kulcskarakterek megismertetésére.

Amikor Harryék kezdik megérteni, mi is történt, hol is történt, és annak megoldása érdekében visszakeresik azt a szereplőt, aki betett nekik, igyekeznek abba a korba eljutni, ahol bekövetkezett a probléma. Az, hogy rendbe tegyék, ami elromlott, megint csak több évig is eltarthat, ezzel újabb teret adva bizonyos karakterek, korszakok megismertetésére. Innentől pedig annyiban változik a két csapat felépítése, hogy amikor megvan az, aki felbolygatta a világukat, segít-e nekik, amiért ráébred, mit tett, egyáltalán nem szándékosan, vagy akadályozza őket, mert neki igenis így tetszik, és a tervei cseppet sem szépek, sokkal inkább nagyra törők, gonoszak, rossz szándékúak.

Malice csapatnál példának okáért Ampók kobold, lehet több száz éves, aki szeszélyétől vezérelve százötven éve, fiatalkorában úgy dönt, elszedi a Dumbledore család összes vagyonát, mire a családfő elkeseredettségében öngyilkos lesz, és Albus sosem születik meg. Minek révén Harryék világában hirtelen a Roxfort romokban áll, és a bölcs varázsló vezetése nélkül nincs összetartó erő, s az elvadult Tom Denem, aki sosem jutott el az iskoláig, hogy ott tanuljon, egy rebellis csoportot vezetve megöldöste a varázstársadalom fontos vezetőit, és az ellenállók bujkálásra kényszerülnek.

Fortuity csapatnál példa: Minerva lány korában beleszeret az egyik felsőbb éves diáktársába, aki észre sem veszi őt. Ennek érdekében – és mert tudjuk, hogy tehetséges boszorkány, aki az animágiát is elsajátította –, úgy dönt, hogy elvégez egy olyan erős varázslatot, melynek révén a kiszemelt fiú csak vele lesz képes foglalkozni. Ez azonban olyannyira félresikerül, hogy nem csak a szerelme, de minden más hímnemű lény is elveszíti a női nem képviselői iránti érdeklődését, így húsz év múlva komoly problémát kezd jelenteni, hogy nem születnek gyermekek, és a mágikus képességgel rendelkező emberek lélekszáma drasztikusan csökkenni kezd, az öregedés ugyanis nem áll le, és kétségbeesettségükben még egymást is öldösik. Mivel nincsenek diákok, a Roxfort Harryék korára szellemépületté válik, és ott állnak majd egy csomó 60 és a halál között lévő mágus társaságában.

Szélsőséges példák, pusztán érzékeltetni akartam, hogy a kulcsszereplők korszaka nem is igazán megkötés, inkább lehetőség, méghozzá ezernyi. Ennél jobban nem biztos, hogy körül tudom írni, úgyhogy remélem, most már mindenki biztos úton el tud majd indulni az íróink közül, és az olvasók is bizonytalanság nélkül tudnak a későbbiekben pontozni. :)

Fortuity Team2. nap
Kulcsszó: Nicolas Flamel
Párosítás: Drarry
Történet: Egyszer volt, hol...


4. nap
Kulcsszó: Garrick Ollivander
Párosítás: Snarry
Történet:A sors iróniája


6. nap
Kulcsszó: Firenze
Párosítás: Drarry
Történet: A múlt a jövendő...


8. nap
Kulcsszó: Minerva McGalagony
Párosítás: Drarry
Történet: Roxfort Rejtély


10. nap
Kulcsszó: Lucius Malfoy
Párosítás: Drarry
Történet: Nincs rózsa...


12. nap
Kulcsszó: Nymphadora Tonks
Párosítás: Drarry
Történet: Ha igazán...
Nefeleddgömb

Nos, mivel ez egy felnőtt tartalmú oldal, ezért be kell tartanunk a kiskorúak bűbájgyakorlásának szabályát. Így csak olyan módon szavazhatsz, úgy olvashatod a pályaműveket - amik akkor jelennek meg ténylegesen számodra -, ha regisztráltál.
Látogató
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 1,469
Legújabb tag: WilsonWOONO
Legutóbbi látogatók
kirata 1 napja
kiskagome 1 napja
ibolya0808 3 napja
yoshikohae 3 napja
WilsonWOONO 1 hete
Servicehyx 6 hete
Pzsely 6 hete
sonainsuse 7 hete
Mixvunny 7 hete
Rochelle 9 hete
Belail 9 hete
Mikkamakka10 hete
RaymondLiemy10 hete
DonaldLatte10 hete
Richardmox10 hete
Stevenhip11 hete
morlena13 hete
ThomassOimi13 hete
Aguneszu14 hete
Selly14 hete
Támogatóink


20/9


Top linkekhttp://Ajánld az oldalad!
http://Ajánld az oldalad!
http://Ajánld az oldalad!
http://Ajánld az oldalad!

Jelentkezz!
Site Meter