Malice Team1. nap
Kulcsszó: Aberforth D.
Párosítás: Drarry
Történet: Bábeli fehér falak


3. nap
Kulcsszó: Fenrir Greyback
Párosítás: Snarry
Történet: Se karmok, se fogak


5. nap
Kulcsszó: Ampók
Párosítás: Snarry
Történet: A bennfentes


7. nap

Kulcsszó: Sybill Trelawney
Párosítás: Snarry
Történet: Párbeszéd


9. nap
Kulcsszó: Sirius Black
Párosítás: Snarry
Történet: De te csak...


11. nap
Kulcsszó: Bill Weasley
Párosítás: Snarry
Történet: Vészkijárat
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

21-02-2016 23:40
Minden tiszteletem az iroknak, de valaki meselje mar el nekem, miert ilyen total letargikus, szomoru es depresszios hangulatu a törtenetek 90% ? Szepen megirt , fantaziadus storyk, de utana sirva gyülölöm az emberiseget en is XD

25-03-2015 18:04
Maga a történet.azt írja ki hogy nem megjelenithető.

25-03-2015 18:02
Szia.a történeteket nem lehet olvasni

23-02-2015 20:41
megtaláltam Smile

22-02-2015 19:54
sziasztok!érdeklőd
nék,hogy ani-Narancsliget c. írását hol tudnám elolvasni,ha van rá lehetőség Smile köszönöm Smile

I. Olimpia - Tél

Résztvevők
Beltane Interjúi
Imbolc interjúi
Beltane történetei
Imbolc történetei
Beltane díjai
Imbolc díjai
Kristályserleg díj
Kinézet
II. Olimpia - Tavasz

Résztvevők
Amortentia Interjúi
Desiderium interjúi
Amortentia történetei
Desiderium történetei
Amortentia díjai
Desiderium díjai
Kristályserleg díj
Kinézet
III. Olimpia - Ősz

Résztvevők
Magic Interjúi
Muggleworld interjúi
Magic történetei
Muggleworld történetei
Magic díjai
Muggleworld díjai
Kristályserleg díj
Kinézet
IV. Olimpia - Tél

Résztvevők
Legends Interjúi
Fantasy interjúi
Legends történetei
Fantasy történetei
Legends díjai
Fantasy díjai
Kristályserleg díj
Kinézet
Elsődleges okosságok

Kedves érdeklődők!

Mielőtt bármit is megfontolnátok, tanulmányozzátok át a szabályzatot, hogy biztosan megfelelőek-e a feltételek a számotokra, ne utólag merüljenek fel problémák.

Ahogy azt az első hírünkben jeleztük, a téma kiírás után hagyunk időt a gondolkodásra, és a jelentkezés első napja 2014. február 15-e lesz. Onnantól csaknem két hét áll rendelkezésre, hogy betöltsétek a csapatokat. Ha eljutunk oda, a konkrét jelentkezésről, és hogy miként kell azt megtenni, újabb hírt fogok kiírni.

Fontos azonban – ahogy a szabályzatban is szerepel –, hogy ezúttal sem fogadunk el 18. életév alatt lévő embertől jelentkezést, valamint olyasvalakitől sem, aki már hagyta cserben a csapatát, akár egy másik kihíváson is. (Kivéve, ha az önhibáján kívül történt, és azt lelevelezhetjük. A szó nélkül eltűnés viszont teljes indok a kizárásra. Van egy szép kis listám is kihívásonként, hála Clareynek.)

Ezen felül, mivel ismét nagyon megszaporodtak a kihívások ebben az időszakban, sajnos újabb módosításhoz kellett folyamodnunk:
Nem fogadunk el jelentkezést attól, akinek máshol is helyt kell már állnia. Aki egy másik versenyen/kihíváson/írói játékon is részt vesz/vagy épp venne, és annak felkészülési időszaka teljes egészében egybeesik a miénkkel, az kérem, hogy ne fontolja meg a WS-ot. Sokszor egy történetre is nehéz koncentrálni két hónap alatt, nem hogy többre, főleg, hogy nálunk még a minimum oldalhossz is nem kevés oldalszámhoz van kötve.

Egyelőre ezek a legfontosabbak, találkozunk 15-én! :)

A téma és a csapatkoncepciók

„Valami történt a Roxforttal, segíts kideríteni a rejtélyt!”

Akár ez lehet a mostani kihívás jelmondata. Napjainkban ugyanis a Reggeli Próféta megdöbbentő dologról adott hírt. A Roxfortnak nyoma veszett, melynek nincs magyarázata. Pontosabban: még nincs. Itt az ideje, hogy detektívvé, vagy oknyomozó riporterré váljatok, és kiderítsétek, mi történt a Roxforttal, és miként nyelhette el a föld, vagy tűnhetett el a szemünk elől. Ehhez időnyerőt kell ragadnotok, na meg kettőt a három főszereplőnk közül, és útra kelni. Derítsetek fényt a rejtélyre, és változtassatok a dolgokon!

Az alapszituáció adott, és lényegében egyszerű: a Roxfort többé nincs a helyén. Eltűnt? Láthatatlanná vált? Megváltozott a védelme és mindenkit kizár? Sosem alapult meg? Döntsétek el ti, hogyan szövitek tovább, és milyen okokat, magyarázatokat találtok, vagy épp milyen módszerrel előzitek meg a bajt. Senki ne ijedjen meg a feladat méretétől, hiszen már ártani az iskolának is nagy falat, a védelme, az ősi kövek, eleve a mérete miatt. Ezért mindenki olyan titokkal álljon elő, amivel elbír. Valóban eltűnt, mert létre sem jött, vagy senki sem látja, pedig kitapintani ki tudják, esetleg muglinak érzékeli a varázslókat is, és hiába tudják, hogy ott van, képtelenek bemenni, és a többi, és a többi. Az ötletek és titkok tárháza végtelen.

Kaptok segítségül kulcsokat, méghozzá múltbéli személyek képében. A kulcs párok majd összefüggnek, ugyanakkor mégis eltérnek. Meglátjátok majd hogyan. A kulcs megadja az adott kort és időt, ahová utaztok, ahol nincs más dolgotok, mint kinyomozni, útját állni, visszacsinálni a történteket. A választott csapattól függően ebben a kulcsszemély lehet a szereplőid segítségére, avagy akadályozhatja őket.

A választható csapatok:

1. Malice:
Bármi is történt, és bármi is a baj a Roxforttal, azt ártó szándék idézte elő. Valaki, aki gonosz/rosszat akar, valamiért mindent megváltoztat, mert esetleg ez segíti elő a céljait. Ehhez kijátssza az embereket, ha kell, bánt, féltékenykedik, gyilkol, vagy csak megtéveszt. A lényeg, hogy a szándékai helytelenek, és ennek megfelelően kell a későbbi, számotokra jutó kulcsot is alakítani. Tulajdonképpen ez a „rossz oldal”.

2. Fortuity:
Itt nincs szó rosszakaratról, csupán ostoba, akaratlan véletlenekről. Valamilyen hiba, egy kísérlet során felmerülő váratlan véletlen, jó szándékból kezdeményezett változtatás, vagy esetleg egy veszekedésből elfajult rossz döntés, ami előidézi a problémákat. A „jó oldal” hibázik, és ezt szeretné helyrehozni, így a kulcsot is ennek fényében használjátok majd fel.

Mint látjátok, bizonyos mértékben a Roxfort ismét a jó és rossz csatájának áldozata lett, de ti majd elsimítjátok a gondokat. Műfaji megkötés nincs, kivéve az, hogy crossover nem lehet a történet, mert ennél mindig fennáll a veszély, hogy sok olvasó nem ismeri a másik fandomot.

Ezen felül lesz egy apró, játékos másodlagos kulcs is, csak hogy ne később csodálkozzatok rá erre. Mivel azonban a pontos részleteket meglepetésnek szánjuk, erről többet nem árulok el, pusztán annyit, hogy a résztvevőkön múlik majd, mik lesznek, és kicsit „csatázhat” velük a két csapat egymással. :)

Reméljük, sokatoknak felkeltettük az érdeklődését, és már pörögnek is a jobbnál-jobb történetötletek a fejetekben.

VIII. Hungarian Witches Sabbath Challenge
Menetrend

Kedves látogatók!

Miután pihentünk egy kicsit – kicsit sokat :) –, épp itt az ideje, hogy belevágjunk a VIII. Witches Sabbath kihívásba, amin reméljük, hogy sokan vesztek majd részt mind íróként, mind olvasóként.

Mi készen állunk: megvan a fő témánk, a csapatkoncepciónk, készül az új design, és lesz egy játékos újításunk is. Mindezekről viszont majd csak később, egyelőre a kihívás várható menetéről tájékoztatnánk titeket, hogy lássátok, mit mikorra időzítettünk, és átgondolhassák az esetleges jelentkezők, hogy belefér-e mindez a számukra.
Reméljük, hogy az érdeklődés és a lelkesedés töretlen lesz. :)

VIII. Hungarian Witches Sabbath Challange


Meghirdetés: 2014. február 1.

Jelentkezési időszak: 2014. február 15. – 2014. február 27.

Kulcsszavak kiosztása: 2014. február 28. 19:00

Készülési időszak: 2014. március 1. – 2014. április 30.

Történetek leadása: 2014. április 30. 12:00

Kezdés: 2014. május 1. 19:00


Kihívás időszaka: 2014. május 1. - 2014. június 12.

Szünet: 2014. május 13. - 2014. május 14.

Szavazási időszak és Kristályserleg jelölt nevezésének időszaka: 2014.05.26-2014.06.09.
Eredményhirdetés: 2014. június 12. 19:00

Üdv:

A Szervezők

Közeleg a következő Olimpia

Nagyon régen adtunk magunkról hírt, de most egy teljes évnyi szünet után újra itt vagyunk, és izgalmas időszaknak nézünk elébe. :-)
A minap nyitottuk meg Facebook oldalunkat, ahol szintén nyomon követhetitek az eseményeket, mint ahogy a honlapon is.

Az új látogatóinknak biztosan feltűnt, hogy némi zavar van a regisztrációval. Természetesen mi sem lehetünk kivétel a robottámadások alól, és jelenleg csak a regisztrációk engedélyezésével tudjuk megakadályozni a bejutást. Nagyon sok új tag keletkezik a robotok által (több száz), ezért türelmüket kérjük azoknak, akiket még nem aktiváltunk. Aki esetleg nem tud várni, küldjön baglyot valamelyik főadminisztrátor részére ide vagy ide.
A hibát igyekszünk minél előbb kijavítani a rendszer frissítésével, erősítésével.

Hamarosan pedig közleményt adunk ki a következő kihívással kapcsolatban.Fortuity Team2. nap
Kulcsszó: Nicolas Flamel
Párosítás: Drarry
Történet: Egyszer volt, hol...


4. nap
Kulcsszó: Garrick Ollivander
Párosítás: Snarry
Történet:A sors iróniája


6. nap
Kulcsszó: Firenze
Párosítás: Drarry
Történet: A múlt a jövendő...


8. nap
Kulcsszó: Minerva McGalagony
Párosítás: Drarry
Történet: Roxfort Rejtély


10. nap
Kulcsszó: Lucius Malfoy
Párosítás: Drarry
Történet: Nincs rózsa...


12. nap
Kulcsszó: Nymphadora Tonks
Párosítás: Drarry
Történet: Ha igazán...
Nefeleddgömb

Nos, mivel ez egy felnőtt tartalmú oldal, ezért be kell tartanunk a kiskorúak bűbájgyakorlásának szabályát. Így csak olyan módon szavazhatsz, úgy olvashatod a pályaműveket - amik akkor jelennek meg ténylegesen számodra -, ha regisztráltál.
Látogató
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 1,469
Legújabb tag: WilsonWOONO
Legutóbbi látogatók
kirata 1 napja
kiskagome 1 napja
ibolya0808 3 napja
yoshikohae 3 napja
WilsonWOONO 1 hete
Servicehyx 6 hete
Pzsely 6 hete
sonainsuse 7 hete
Mixvunny 7 hete
Rochelle 9 hete
Belail 9 hete
Mikkamakka10 hete
RaymondLiemy10 hete
DonaldLatte10 hete
Richardmox10 hete
Stevenhip11 hete
morlena13 hete
ThomassOimi13 hete
Aguneszu14 hete
Selly14 hete
Támogatóink


20/9


Top linkekhttp://Ajánld az oldalad!
http://Ajánld az oldalad!
http://Ajánld az oldalad!
http://Ajánld az oldalad!

Jelentkezz!
Site Meter