Malice Team1. nap
Kulcsszó: Aberforth D.
Párosítás: Drarry
Történet: Bábeli fehér falak


3. nap
Kulcsszó: Fenrir Greyback
Párosítás: Snarry
Történet: Se karmok, se fogak


5. nap
Kulcsszó: Ampók
Párosítás: Snarry
Történet: A bennfentes


7. nap

Kulcsszó: Sybill Trelawney
Párosítás: Snarry
Történet: Párbeszéd


9. nap
Kulcsszó: Sirius Black
Párosítás: Snarry
Történet: De te csak...


11. nap
Kulcsszó: Bill Weasley
Párosítás: Snarry
Történet: Vészkijárat
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

21-02-2016 23:40
Minden tiszteletem az iroknak, de valaki meselje mar el nekem, miert ilyen total letargikus, szomoru es depresszios hangulatu a törtenetek 90% ? Szepen megirt , fantaziadus storyk, de utana sirva gyülölöm az emberiseget en is XD

25-03-2015 18:04
Maga a történet.azt írja ki hogy nem megjelenithető.

25-03-2015 18:02
Szia.a történeteket nem lehet olvasni

23-02-2015 20:41
megtaláltam Smile

22-02-2015 19:54
sziasztok!érdeklőd
nék,hogy ani-Narancsliget c. írását hol tudnám elolvasni,ha van rá lehetőség Smile köszönöm Smile

I. Olimpia - Tél

Résztvevők
Beltane Interjúi
Imbolc interjúi
Beltane történetei
Imbolc történetei
Beltane díjai
Imbolc díjai
Kristályserleg díj
Kinézet
II. Olimpia - Tavasz

Résztvevők
Amortentia Interjúi
Desiderium interjúi
Amortentia történetei
Desiderium történetei
Amortentia díjai
Desiderium díjai
Kristályserleg díj
Kinézet
III. Olimpia - Ősz

Résztvevők
Magic Interjúi
Muggleworld interjúi
Magic történetei
Muggleworld történetei
Magic díjai
Muggleworld díjai
Kristályserleg díj
Kinézet
IV. Olimpia - Tél

Résztvevők
Legends Interjúi
Fantasy interjúi
Legends történetei
Fantasy történetei
Legends díjai
Fantasy díjai
Kristályserleg díj
Kinézet
VIII. HWSC - Kulcsszavak

Hogy kicsit színesebbé tegyük a dolgot – meg egy mardekáros is elveszett bennem, csak nem elég mélyen –, a kulcsok párt alkotnak a két csapat esetében, ugyanakkor az egyébként gonoszként számon tartott karakterek nem minden alkalommal kerültek a két csapat közül a „gonoszabbikhoz”. Olykor meg mindketten kicsit kétes alakok, avagy pozitív szereplők, akik most félrecsúsznak. Lássuk be, van benne pikantéria, ha Mardekár Malazár csupán elront egy varázslatot, és igyekszik helyrehozni, míg Griffendél féltékenységtől bomló elmével vezérelve, vagy épp bosszúszomjasan eltörli az alapítók fő művét.
Egy biztos, mindegyik a maga idejében okoz galibát. (És hogy hosszú órákba telt összehoznom a listát a rengeteg felmerülő ötletből és karakterből.)
Ennek megfelelően tehát a kulcsok a következők:


Tehát a kulcs megadja az adott kort és időt, ahol lényegében a Roxfortot érintő probléma történt, és természetesen azt, hogy ki okozta a galibát. Ezeknek a karaktereknek nem kell főszereplővé kinőnie magát, de abból a szempontból hangsúlyosnak kell lennie, hogy a csapat témájának megfelelően rossz szándékból, avagy véletlenül idézte-e elő az iskolával kapcsolatos katasztrófát. Mindenképpen ők a katalizátorok, és csapattól függően akadályozzák, avagy segítik a probléma nyomában járó Harryéket. Javaslom, hogy mielőtt írni kezdenétek, olvassátok át még egyszer a témát és a két csapat leírását.
Mindenki válasszon magának egy kulcsot, és maximum két napon belül szeretnénk látni egy végleges listát arról csapatonként, hogy melyik kulcsszemély kihez tartozik az írók közül.
Ha bármilyen kérdés felmerülne, ne tartsátok vissza magatokat. :-)

VIII. HWSC - Résztvevők

A technikai baki miatt végül épp a megadott dátummal sikerül lezárni a jelentkezési időszakot, bár ez sok mindenen nem változtat. Köszönjük a türelmeteket, reméljük, hogy most már rendben fogunk működni.
A két csapat kiegyenlítődött, és végül hat-hat résztvevőt számlálunk. Minden vállalkozó kedvű írónak nagyon örülünk, és üdvözöljük a kihíváson!
A kulcsosztás után a felkészülési időszak is hamarosan elkezdődik, ezért ideje kihirdetni a névsort:

A csapatfórumok kilenc órakor megnyitásra kerülnek, kérnénk a résztvevőket, hogy jelentkezzenek is be oda, hogy tudjuk, mindenki rendben megtalálta.
Hamarosan érkezik az új design is, hogy immár tényleg a mostani témánkban merülhessünk el, és talán nagyobb ihletet kapjanak az írók a történeteikhez. :-)Helyzetjelentés

Nem tudom, bujkál-e még olyasvalaki, aki fontolgatja a jelentkezést, de még nem jutott dűlőre magával. Ha esetleg igen, párt is találjon maga mellé, mert a létszám kiegyenlítődött. A két csapat terén ugyan ez még nem mondható el, ezért fogok pár embernek írni, viszont létszám növekedés szempontjából őszintén szólva nem számítok csodára. Bár jó előre szóltunk, mikorra tervezünk, sajnos ismét kihívásdömpingbe kerültünk, és az emiatt megszigorított szabályzat is nyilván nyomott a latba. A lényeg, hogy 12-en vannak a jelentkezők, és ilyen körülmények között én már ezt is nagy sikernek könyvelem el.

Minden vállalkozó kedvű írónak nagyon örültem, és ha nem változik a dolog, természetesen a 6-6-os jelentkezői számmal is ugyanúgy belevágunk. Kicsit nosztalgikus is vagyok, mert annak idején a WS kezdetén sem voltunk sokkal többen. Jó tapasztalatként emlékszem rá. :)
Ez tehát a helyzetjelentés, ha lenne még valaki, aki szívesen jönne, mindenképpen szóljon, máskülönben érdemesnek tartanám idő előtt lezárni a jelentkezést. Gondolom, aki készült rá, és igazán szeretett volna részt venni, már jelentkezett. Persze így a kihívás vázat adó dátumok is valamelyest alakulnak majd, minden mással azonban maradunk a régiben.

Jelentkezés - Éééés hajrá!

Reméljük, mostanra mindenkinek sikerült átgondolnia, szeretne-e részt venni, és ha igen, a téma melyik oldalán – rossz, avagy jó – írna szívesebben. A csapatlétszámot ezúttal is 12-12 főben határoztuk meg, így bármelyik csapatot is választjátok, mivel egálban kell állniuk a kezdéshez, előfordulhat, hogy egyeseknek át kell majd igazolniuk.
Ezért kérném, hogy aki úgy érzi, mindkét csapatban helyt tudna állni, vagy tetszene neki, az tüntesse ezt fel már a jelentkezésekor! Szólunk majd, ha esetleg az egyik csapatba nagy lenne a túljelentkezés, s már csak az ellenkezőben marad hely, ahogy arról is, ha már betelt a létszám, tehát nem áll módunkban több regisztrációt elfogadni.

Ha bármilyen kérdés felmerülne, akár a témával, vagy bármi mással kapcsolatban, írjatok nyugodtan. A hír alatt, pü-ben, e-mailben – inkább most tisztázzátok, ha valami nem teljesen világos, mint hogy később legyen belőle gond.

Amit a jelentkezésnél kérünk:
– név,
– melyik csapatban szeretnél lenni;
– elfogadható-e számodra az esetleges átigazolás,
– elérhetőségek,
– életkor,
– és egy link, ahol találkozhatunk veletek, korábbi műveitekkel.


Tehát ma reggel nyolc órától (február 15), egészen február 27-ig, minden jelentkezést én várok az oldalon pü-ben! (katt a névre): mellons

Téma kiegészítés

Érkezett pár kérdés a téma kapcsán, ezért szükségét érzem egy kis kiegészítésnek.
Az alapszituáció ugye az, hogy valami történt a Roxforttal, és nektek ki kell derítenetek a rejtélyt. Úgy írtuk ki, hogy az iskola többé nincs a helyén.
Viszont többektől érdekes ötletek vetődtek fel, ezért annyiban módosítanánk, hogy folyamatában is eltűnhet a Roxfort, a lényeg, hogy funkcióját veszítse. Mint a mágia és a varázslótársadalom egy fontos eleme szűnjön meg.
Innentől kezdve pedig abszolút a ti fantáziátokra van bízva, hogy mi a titok, az ok, hogy pontosan mi történt és miért. Természetesen az összes többi eddigi meghatározás érvényben marad.

Remélem, így már biztosabban megy az ötletelgetés. :)

Fortuity Team2. nap
Kulcsszó: Nicolas Flamel
Párosítás: Drarry
Történet: Egyszer volt, hol...


4. nap
Kulcsszó: Garrick Ollivander
Párosítás: Snarry
Történet:A sors iróniája


6. nap
Kulcsszó: Firenze
Párosítás: Drarry
Történet: A múlt a jövendő...


8. nap
Kulcsszó: Minerva McGalagony
Párosítás: Drarry
Történet: Roxfort Rejtély


10. nap
Kulcsszó: Lucius Malfoy
Párosítás: Drarry
Történet: Nincs rózsa...


12. nap
Kulcsszó: Nymphadora Tonks
Párosítás: Drarry
Történet: Ha igazán...
Nefeleddgömb

Nos, mivel ez egy felnőtt tartalmú oldal, ezért be kell tartanunk a kiskorúak bűbájgyakorlásának szabályát. Így csak olyan módon szavazhatsz, úgy olvashatod a pályaműveket - amik akkor jelennek meg ténylegesen számodra -, ha regisztráltál.
Látogató
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 1,469
Legújabb tag: WilsonWOONO
Legutóbbi látogatók
kirata 1 napja
kiskagome 1 napja
ibolya0808 3 napja
yoshikohae 3 napja
WilsonWOONO 1 hete
Servicehyx 6 hete
Pzsely 6 hete
sonainsuse 7 hete
Mixvunny 7 hete
Rochelle 9 hete
Belail 9 hete
Mikkamakka10 hete
RaymondLiemy10 hete
DonaldLatte10 hete
Richardmox10 hete
Stevenhip11 hete
morlena13 hete
ThomassOimi13 hete
Aguneszu14 hete
Selly14 hete
Támogatóink


20/9


Top linkekhttp://Ajánld az oldalad!
http://Ajánld az oldalad!
http://Ajánld az oldalad!
http://Ajánld az oldalad!

Jelentkezz!
Site Meter